Accesoriile potrivite pentru tine! Produse in limita stocului disponibil!

Proiectoare Solare

Filtru

Afișez 1–4 din 4 rezultate

Afișez 1–4 din 4 rezultate

Despre categorie

Proiectează-ți viitorul cu X Band! Fă din locuința personală un spațiu luminos și primitor, chiar și pe timp de noapte, cu proiectoare solare! Alei pline de flori, copăcei înfloriți, sezlong numai bun pentru citit și foișor pentru serile răcoroase de primăvară – toate acestea merită văzute și apreciate la orice oră!

Proiectoare solare sunt menite să îți lumineze casa și grădina și s-o transforme în locul tău preferat, la care te întorci de fiecare dată cu drag și nerăbdare. Calitative și rezistente în timp, oferă un raport calitate-preț excelent și satisfacție îndelungată.

Sisteme de iluminat moderne și sustenabile, valorifică energia solară și nu depind de racordarea la o rețea electrică convențională. Principiul de funcționare este simplu și similar cu cel al panourilor solare folosite, spre exemplu, la montajul pe acoperișul caselor.

Astfel, proiectorul LED va funcționa folosind energia verde. Această energie va fi stocată cu ajutorul unor acumulatori reîncărcabili, alimentați prin panoul solar. Practic, pe timpul zilei, atunci când beneficiază de lumină naturală, panoul solar va încărca acumulatorii prevăzuți. Apoi, pe timp de noapte, proiectorul LED va fi alimentat de această energie stocată.

Funcționând pe bază de LED-uri, proiectoarele nu consumă multă energie și reprezintă soluții durabile și avantajoase din perspectiva costurilor de achiziție.

Acumulatorii sunt rezistenți, testați la cicluri generoase de reîncărcare (de regulă, peste 2.000 de cicluri) și capabili să furnizeze suficient de multă energie pentru a alimenta o sursă de lumină.

Fiind recomandate pentru utilizarea la exterior, corpurile de lumină au grad de protecție împotriva acțiunii apei dar și rezistență ridicată împotriva fluctuațiilor de temperatură.

Produse compatibile cu
(nu sunt originale)

brand-logo brand-logo brand-logo brand-logo brand-logo