Pentru toate produsele vândute și livrate de către xband.ro beneficiezi de certificate de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producatorilor.

S.C. MOLHOME GMC S.R.L.  garantează că produsele livrate sunt cele livrate de producător, sigilate corespunzător) și însoțite de factura fiscala, chitanța ( eliberata de administrator sau firma de curierat) și după caz certificat de garanție (pentru produsele care necesită garanție).

Conform dispozițiilor legii 449/2003, garanția va preciza elementele de identificare a produsului, termenul de garanție, durata medie de utilizare, modalitățile de asigurare a garanției – întreținere, reparare, înlocuire și termenul de realizare a acestora, inclusiv denumirea și adresa vânzătorului și ale unității specializate de service.

Garanția produselor comercializate de către Comerciant este asigurată de către service-urile autorizate ale distribuitorilor sau producătorilor, prin predarea acestora în cazul lipsei conformității, către centrul de preluare al garanțiilor Comerciantului sau direct către centrele de service autorizate specificate în certificatul de garanție.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte impreuna cu accesoriile aferente.

Pentru a beneficia de garantie produsele trebuie insotite de copia facturii fiscale pe care este necesar sa mentionati defectul. In cazul in care produsele nu sunt insotite de aceste documente, vor fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Plasati produsul la curier (Fan Courier, Sameday etc.). Taxele de transport sunt suportate de către xband.ro. Dupa verificarea produsului veți fi contactata/contactat telefonic pentru a va anunta rezultatul evaluării.

 

Perioada de garantie tehnica este:

  • brățări, huse, folii și accesorii (3 luni);
  • incaractoare (6 luni);
  • proiectoare și lampi solare (1 an);
  • foliile de protectie/sticla nu beneficiaza de garantie.

Pentru persoanele juridice, garantia tehnica este jumatate din perioada mentionata mai sus.

Garanția produsului este valabila doar pe perioada îndeplinirii cumulative a următoarelor condiții:

– produsul nu corespunde descrierii;

– are caracteristici diferite de cele prezentate cumpărătorului;

– este imposibil de utilizat;

– nu prezintă calitățile și randamentul normal pentru produse de același tip;

– nu a fost montat/asamblat corect, ca urmare a unor instrucțiuni neadecvate oferite de către vânzător;

Produsul venit pe garantie se înlocuieste cu un produs asemenator: model, culoare, dimensiuni, etc.

Produsul defect se înlocuiește de către xband.ro

În cazul în care consumatorul dorește înlocuirea produsului defect, iar, din păcate acesta nu este disponibil pe stoc, xband.ro va rambursa cumpărătorului contravaloarea produsului în termen maxim de 14 zile calendaristice de la data primirii cererii scrise pe e-mail ori a produsului în cauză.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, rupere, deteriorarea produselor si a componentelor, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Orice reclamație referitoare la integritatea produselor nu va fi luată în considerare ulterior daca nu a fost urmată procedura Comerciantului, iar Garanția nu va acoperi aceste produse, fiind considerată o acceptare tacită a cumpărătorului. Produsul nu va fi acoperit de Garanție nici în cazul deteriorării produsului ca urmare a utilizării necorespunzătoare de către cumpărător.