Accesoriile potrivite pentru tine! Produse in limita stocului disponibil!

Folii

Filtru

Afișez 1–8 din 58 rezultate

Afișez 1–8 din 58 rezultate

Despre categorie

Cele mai bune și mai calitative folii de sticlă pentru smartwatch-ul tău se găsesc la X Band. Reprezintă o barieră de încredere împotriva impurităților, zgârieturilor sau șocurilor, oferind 100% protecție, durabilitate și rezistență în timp.

Dacă îți faci griji că îl vei scăpa, uda sau lovi cu diverse obiecte fără să îți dai, e timpul să descoperi sentimentul de liniște, pace și bucurie la gândul că nimic nu va mai putea afecta ecranul smartwatch-ului personal. Nu este nevoie să cheltui sume uriașe pentru ceea ce ai nevoie: e suficient doar să adaugi folia de protecție în coș, optimizându-ți bugetul pentru o lungă perioadă de timp.

Fabricată dintr-un material de înaltă calitate, folia nu modifică aspectul exterior al smartwatch-ului și nici nu influențează în vreun fel nivelul de funcționalitate al acestuia. Vine la pachet cu un kit de instruire în ceea ce privește facilitarea montării acesteia și cu garanția durabilității. Este ușor de curățat, fără a lăsa urme pe ecran și fără a fi nevoie să apelezi la o persoana cu expertiză în acest domeniu.

Economisește timp, bani și energie, achiziționând folii de protecție ușor de fixat, care își păstrează caracteristicile un timp îndelungat! Alegea calitatea! Alege inteligent! In a world full of unpleasant surprises, we want to remain perfect.

Produse compatibile cu
(nu sunt originale)

brand-logo brand-logo brand-logo brand-logo brand-logo