Accesoriile potrivite pentru tine! Produse in limita stocului disponibil!

Series 4 / 5 - 44mm

Filtru

Afișez 1–8 din 65 rezultate

Afișez 1–8 din 65 rezultate

Despre categorie

Dacă ești în căutarea unui accesoriu pentru smartwatch-ul tău, care să îi schimbe apariția și să îi ofere un plus de personalitate, cu siguranță te afli în locul potrivit.
Xband.ro oferă o gamă largă de brățări Apple Watch Series 4 / 5 – 44mm din diverse materiale, culori, texturi și dimensiuni, care să satisfacă nevoia fiecărui client în parte. În funcție de necesitate, de momentul zilei în care va fi purtată, de vârstă și dispoziții, vă oferim oportunitatea de a vă accesoriza smartwatch-ul îndeajuns încât să atragă privirile celorlalți.

Brățările Apple Watch Series 4 / 5 – 44mm sunt de o calitate superioară care promite o durabilitate în timp, fiind totodată extrem de simplu de asamblat. Datorită sistemelor inteligente de prindere prin cataramă, magnet sau arici (scai), fixarea pe toate tipurile de încheietură este foarte sigură și facilă, fiind simplu și comod de purtat în orice moment al zilei și mai ales în orice activitate desfășurată de dumneavoastră.
Fie că vă doriți o brățară elegantă sau sport, clasică sau extravagantă, din piele sau silicon, simplă sau colorată, xband.ro vă pune la dispoziție toate acestea într-un singur loc.

Produse compatibile cu
(nu sunt originale)

brand-logo brand-logo brand-logo brand-logo brand-logo